biraz zordur. işe anne'yi anlamaktan başlayabilinir.
devamını gör...
çok basittir. söylediklerine kulak verip anlattıklarını dinleseniz birazcık da empati yapsanız yeter. bir erkeği anlamak için de aynı şey geçerlidir.
devamını gör...
her zaman kolay olmayabiliyor, bazen çok açıkça dile getirmek istemiyorlar veya getiremiyorlar düşüncelerini. kadınları anlamak zor değil tabuları anlamak zor.
devamını gör...
zordur.değişkendir ruh halleri.
devamını gör...
anlayamazsınız...
devamını gör...
yok oğlum öyle birşey hayal kurmayın ama size daha sır dolu birşey söyliyeyim gidin onu anlamaya çalışın (bkz: hatay usulu zurna dürüm) kadınları anlamakdansa gider zurna dürüm yerim daha iyi
devamını gör...
şahsen ben bıraktım. sadece beni anlamak isteyen kadınlarımızı anlamaya çalışıyorum.
- al gülüm ver gülüm. yok öyle bedava.. *
devamını gör...
zor değil, dağ ayısı olursanız o ayrı.
devamını gör...
kadınlar, anlaşılmak değil sevilmek istiyor.. kendileri de tam olarak farkında değil bunun. anlaşılmadıklarından şikayet ederler ve erkekleri eleştirirken, gerçekte söyledikleri: yeterince sevildiklerinden emin olmadıkları, bunu hissetmedikleri gerçeği. (yeterince sevildiğinden emin ve mutlu hiç bir kadın, anlaşılamamaktan şikayetçi değil, bunu nasıl göremiyorsunuz.)
ben bilimsel çevrelerin yalancısıyım.
kadın ve erkeğin "dil/anlayış" farkını anlamak görmek kabul etmek gerekiyor. anlamak anlaşılmak sözcükleri, iki cins açısından "aynı" şeyi ifade etmiyor. doğru anlamadığınız bir şeyi asla doğru cevaplayamazsınız. büyüyün artık.!
devamını gör...
bir kadını anlamak çok zordur çoğu zaman biz bile kendimizi anlayamıyoruz.erkeklerin anlamamasi çok doğal
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir kadını anlamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim