bisiklet sürmekten korkmak
başlık "zamansız kelebek" tarafından 09.02.2021 21:09 tarihinde açılmıştır.
1.
frene basamam ve bir kamyona çarparım diye ödüm kopuyor. oysaki bütün insanlar uçsuz bucaksız bir yolda bisiklet sürmeyi ne kadar ister.
devamını gör...
2.
cesareti olmayan asosyal eziklerin korkusu.
devamını gör...
3.
bisiklet sürerken düşüp ön iki dişimi kırdığımdan beridir korktuğum eylem. belki de hiç binmem. ama mutlaka bir sefer daha deneyeceğim bisiklete binmeyi.
devamını gör...
4.
insan içinde bisikletten düşecek cesarete sahip olacak eşiği geçme durumu.
ben yo, ben hayır, ben ı ıh.
ben yo, ben hayır, ben ı ıh.
devamını gör...
5.
insanların olmadığı yerde kollarımı açıp kullanırken insanların olduğu yerde zarar veririm korkusuyla panikliyorum ve evet direkt o insanın üstüne sürüyorum, daha çok zarar veriyorum
devamını gör...
6.
bisiklet üstüne otursa, seni sürse nasıl hissederdin, biraz empati
devamını gör...
7.
ben küçükken çocukken gençken çok sürdüm ama sıkıldım. rahat da değil üstelik. ben konfor ararım.
devamını gör...
8.
cyclofobi .
salladım , tutarsa benimdir, tutmazsa asla benim olmamıştır.
salladım , tutarsa benimdir, tutmazsa asla benim olmamıştır.
devamını gör...
9.
deli gibi bisiklet sürerdim daha 5 yaşında ama şu an o kadar delisi değilim. sürebiliyorum ama tercih etmiyorum zaten ben pek arabada sevmiyorum.
devamını gör...
10.
henüz 9 yaşındayken yokuş aşağı inmek suretiyle bisikletle taklalar atan bana, çocukluk tramvası hediyesi verildiğini düşünüyorum. hiçbir zaman iyi sürememiştim zaten. sonunun yara bere içinde olacağı bile bile deli cesaretiyle indiğim o yokuş, aşağılara inerken çarpa çarpa sürükleneceğimi hatırlatır. denge herkesin işi değildir. bisiklet sürmek dengede kalman gerektiğini hatırlatır. hazin hikayeler hep acıtır.
devamını gör...
"bisiklet sürmekten korkmak" ile benzer başlıklar
bisiklet
48