karinca degil agustos bocegi olmayi ogutleyen bir soz. ama aslinda bol bol yiyen biraz kilo alir, o kadar.
devamını gör...
hiçbir şey anlamadığım söz. bol bol yiyenler daha fazla yemeye devam ediyor.
devamını gör...
yeni duydum, güzel bir sözmüş. bu güzel günlerin kötü günleri de olabilir, o yüzden bolluk varken darlığı da düşünüp israf etmeden yemeli, dar günler için birikim yapmalıyız.
devamını gör...
işten artmaz, dişten artarmış.

az yemek lazım. bir de kimseye yedirmemek lazım. yarın vereceğim diyene inanmayın. vermez. veremez.
devamını gör...
o dediğiniz sadece futbolda olur. ve kalecinin kendi defans oyuncularına bakışını tarif için kullanılır. (bu tip kaleciler genelde kova burcudur ve adlarının baş harfi yaşardır.)
devamını gör...
hurmaların hepsini bu gün yersen yarına sadece çekirdekleri kalır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bol bol yiyen bön bön bakar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim