oncelikle bu yazarlarimizin yaraticiliklarini kutluyorum ama soyle bir sikinti var. genellikle bu arkadaslar bosluk kullanmayi unutuyor ve bu yazarlarinin mahlaslarini okurken tanimlarini okuyacak gerekli enerjim kalmiyor. bu konu hususunda yazarlarimizdan kisa ve oz mahlas kullanmalarini rica ediyorum. kisa ve oz her zaman iyidir.

bu arada ne demek istedigimi anlamayacak olan yazar arkadaslarimiza brezilyali futbolcularin isimlerinin tam haline bakmasini siddetle tavsiye ederim.

edit: benim mahlasim da bu siniflandirmaya girebilir ama benim mahlasimda en azindan bosluk var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"brezilyali futbolcu isimleri gibi mahlas alan yazarlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim