bu sabah makinemin başına gelendir. tamamen doluyken içindekilere ilk yıkamayı yaptıktan sonra "oynamıyorum ben aga" dedikten sonra durmuş ve tekrar çalışmayı reddetmiştir. muhtemelen içinde bir yere bin yetele gibi bir şey sıkışmıştır.
şimdi twittere geçip hasta bir bulaşık makinesinin tedavisi için iki bin yeteleye ihtiyaç var diye twik atıp iban vereceğim. muhtemelen toplarım bu parayı. (bin makine bin rakı meze parası)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bulaşık makinesinin bozulması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim