ben ikisinin de bir saçmalık olduğuna inanıyorum. bunlara inana insan ya fala inanma falsızda kalma diyordur. yada umut edecek hiçbir şeyi kalmamıştır.
devamını gör...
asla anlamadığım insandır.

bir de genelde sağda solda onedio.com gibi sitelerden aldıkları burç yorumlarını paylaşıp "koç olmanın zorlukları ehuehe" falan yazarlar. kahve falı bakan uygulamalar için kurşun atar kurşun yerler. zor çiçeğim, zor.
devamını gör...
akrep burçluyum diye övünür beyinsiz. iyi madem, köşeye sıkıştığında intihar et bari.
devamını gör...
yani bir şey demek istemiyorum alınıyolar sonra ama 2022 yılındayız. doğduğunuz aya göre kişilik yorumu yapmak sizce de kulağa saçma gelmiyor mu? bir soru.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"burç ve fallara inanan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim