yine akıl almaz bir olay

kaynak
devamını gör...
bugün de gebze de bir avukat hacze gittiği adreste öldürüldü. o cografyada var bir sakatlık.
devamını gör...
ülke olarak herkese bir format atılmalı gibi duruyor yoksa ileride bir gün arınma gecesi kesinlikle yaşanır..
devamını gör...
milletçe kafayı yemeye doğru gittiğimizin göstergesi. beğenmediysen dinlemezsin olur biter. ama habere göre vefat eden vatandaş dini içerikli program yapıyormuş. sanırım büyük neden dini hassasiyetler.

ayrıca kafa sözlük radyosunda yayın yapan arkadaşlar ayağını denk alsın. içimizden böyle hastalıklı zihniyetin çıkmaması için bir neden yok.
devamını gör...
kendilerini her şeyin merkezinde sanan o kadar çok ruh hastası var ki şu an bu haberler bunun göstergesi. bastırılmış değersizliklerini yabancılardan çıkarıyorlar. sayılarla ifade edilen, katledilen canlar kendisiyle beraber o kadar çok sıfatla can acıtıyor ki. arkadaş, dost, kardeş, oğul, baba, anne, eş..... bir insan birçok anlam taşıyor. bu kadar basit öldürülüp adaletin yıllarca tecellisi beklenmemeli. olmaz böyle olamaz. ülke çapında önlem almak zorundayız. caydırıcı cezalar olmalı.
devamını gör...
kafa sözlük radyo yayıncıları, ayağınızı denk alın...
devamını gör...

"türkiye'de insanlar seri katil olmaz cinnet geçirir"

topluca bir doktora mı gitsek acaba herkes bir asabi herkes bir şiddet gösterme falan hani iyiyim diyen falan da gitsin .
devamını gör...
benim vatanım olmasa fıkra gibi memleket yemin ederim.
devamını gör...
kendisinden fazlasıyla hoşnut bireyin kendisi dışındakilerin yaşam hakkı dahil tüm haklarını yok saymayı bahşedilmiş bir serbestîlik sanmasıdır.

hayır canım benim. ne kadar hayvan sever ne kadar kadın aktivisti olursan ol...sosyal medyada ne kadar alkış alan bir profilin olursa olsun: öldürmeyeceksin! onlar kötü olmayabilir ama bilmem kaç bin takipçili bir hesabının olması sana musa'dan beri yasak olan bir şeyi yapma serbestisi vermez.
devamını gör...
oh oh oh kafayı yedik.
devamını gör...
canım ülkemde ne kadar önlem alsakta bir tane beyin yoksunu canlı gelip insan hayatını mahvedebiliyor.
devamını gör...
ölüm ve öldürme kavramlarının gerçekliğinin kavranamaması sonucu hayatı oyun sanan bir insan galiba...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bursa'da radyo programcısının programı beğenmeyen dinleyici tarafından öldürülmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim