kadir ustadan peynir helvası alın. tahin helvası severseniz de gitmişken onu da alın gayet güzeldir.
kordonda bulunan (önünde kuyruk olan ve buram buram külah kokusu gelen yerden) dondurma alın.
deneyin,pişman olmazsınız.
devamını gör...
cebinize çok para alın. çanakkale şu anda türkiye'nin en pahalı kenti olmuş durumda.
devamını gör...
yol kenarında köylü pazarı imajıyla yaprak, zeytin yağı, sakız vb satanlardan alışveriş yapmayın. 5 kilo sarma yaprağı aldım birine hediye ettim, 4 kilosu su çıkmış anunaki, abartmıyorum bak. zeytinyağının içinde de ayçiçek yağı var gibiydi.

onun dışında favori illerimden biridir, tarihinden kaynaklı sanırım çok farklı bir aurası var. manzarası güzel bir yerde mola verip kamp sandalyenizi atıp bi 15-20 dk. oturun demek istediğimi anlarsınız.
devamını gör...
çok esiyor arkadaşlar. hep esiyor.bunu asla unutmayın.
devamını gör...
bayramiç'e de uğrayın la yazıktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çanakkale'ye gideceklere tavsiyeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim