kaynak
devlet bahçeli, canan kaftancıoğlu'nun aldığı cezayla ilgili, "il başkanı kaftancıoğlu kamu görevlisine hakaret etmiş, türkiye cumhuriyeti'ni alenen aşağılayarak seri katil demiş, suç işlemiştir. cumhurbaşkanına hakaret ederek suç işlemiştir.

kılıçdaroğlu sinme, korkma, saklanma. devlete seri katil demek namertliktir diyecek dirayeti göster. yaparsan eyvallah, yapmazsan, bu ihanete, işlenmiş bu suça sen de ortak sayılırsın, bu şerefsiz bühtanın sen de faili olmaktan kurtulamazsın. çeyrek porsiyon domuz etini 7 dakikada bitirmekle övünenlerin partisi chp'dir."diye konuşmuş.
devamını gör...
mantığa gel.
devamını gör...
bunun metinlerini kim yazıyor? böyle bir deyim, deyiş, vecize var da bir tek ben mi bilmiyorum?
devamını gör...
oburiks'in chp genel başkanlığına oynadığının kanıtıdır.

şimdi romalılar düşünsün.
devamını gör...
çeyrek domuzu 7 dakikada yeme muhabbetini bilmiyorum ama senin akıllara zarar 40 hesabını, herkes 1 arkadaşını getirsin mhpye açıklamalarını dinledim. kulaklarım kanadı.
böyle saçmasapan ilkokul seviyesi iftiralarla uğraşacağına; milliyetçilikten bedevi billuru emiciliğe nasıl geçtin onu açıkla.
devamını gör...
çeyrek domuzu 7 dakikada yemenin siyasette bir kriter olduğunu da öğrenmiş olduk böylece. bunu malzeme yapıp dini duyguları güçlü insanları kışkırtarak milliyetçilik yapıldığını da öğrenmiş olduk. ne diyeyim bilemedim afiyet olsun. seviye mağmada resmen.
devamını gör...
70 yıllık şintoist olmama rağmen hiç domuz yemedim. açaba cımhır ittifakı mı en çok domuzu yiyor meraktayım.
devamını gör...
"ne hortumu kanalizasyon borusu bağladılar" dedikleri partinin küçük ortağı mı söylemiş bunu?
tebrik ediyorum güzel tespit.
çok var tanıdık chp'li hiç birini domuz eti yerken görmedim veya duymadım. zaten yese de beni ırgalamaz bana ne, zararı kendine hepsinin.
onların ne yediğine yemediğine değil de mesela halkın ne yiyebilip ne yiyemediğine mi baksanız?
kul hakkı yemek helal mi mesela artık?
devamını gör...
ben 10 dakikada yiyorum ya!

kendimi geliştirip daha üst level bir cehapeli olmam gerek…
devamını gör...
cümlede anlam aramaya gerek yok mesele chp ile domuzu aynı cümle içerisinde kullanmak. belki basit bir şey gibi geliyor ama bu tarz ifadeler milyonlarca kişinin algısında olumsuz bir durum çağrıştırıyor: müslümanlar domuz yemez --> haklarımın korunması için müslümanlığa önem veren bir hükümet olmalı --> chpliler domuz yiyorsa müslüman değildir --> o zaman chp başa geçmemeli

biz farkında olmadan otomatik olarak bu algı oluşuyor.
devamını gör...
tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenleri savunanlar; tek kişinin yediği domuz etine takmış durumdalar. size ne? günahı varsa o kadının boynuna.
devamını gör...
7 dakika olmasa da tadını beğenirsem yavaş yavaş yerim. insan eti yemem, yoksul kanı içmem, kamu kaynaklarını sömürmem, çalmam çırpmam.
devamını gör...
aklıma kim geldi bak;
(bkz: ersoy'un babaannesini yiyen hollandalı)
bayağı da yemiş o..ç..

böyle bir hollandalı yok tabii ki..
öyle chp'liler de yoktur sanki, öyle düşünüyorum.

fakat çıkış noktası aynı bak..
yamyam hollandalı,
çeyrek domuzu 7 dakikada yemekle övünen chp'liler...

komedide sıkça kullanılan bir yöntem bu son dönemde.
görünen o ki, devlet bahçeli'nin de hoşuna gitmiş.
arada yapıyor böyle.
devamını gör...
unutma unutturma

twitter.com/ArsivUnutmaz/st...
devamını gör...
akp ve mhp birlikteliğinin oynadığı taban belli. canan gibilerin o tabandaki karşılığı da belli. bu bir maskeli tiyatro. dini bütün akp ve domuzcu chp ikileminde kazanan her daim islamcı akp'nin tarafı olacak.
devamını gör...
nedense aklıma bir çizgi film karekteri geldi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
çeyrek domuzu 7 dakikada yiyen, tüm domuzu 28 dakikada yer ve mehapenin 53. yılı kutlu olsun.
devamını gör...
domuz un protein oranı yüksek bir et olması sebebi ile ortalama 20 kg eti yiyen biri hiçbir şey olmasa kolestrol den gider.

zaten yeterli b12 alsaydiniz bu kadar ahmak olmazdiniz.
devamını gör...
ülkeyi yedi dakikada ****enlere yoldaş olan ülkücülüğün tüzüğüne sıçan at ağazlının açıklaması.. çok dikkate almayın.. gider ayak daha nasıl nemalanırızın derdinde... bu adam herşey değişse dediklerini inkar eder kendi kıçını kurtarmak için yeniden kıç yalar.. ha poşet ha bahçeli.. bir fark yok...
devamını gör...
anlayamıyorum anlayamıyorum ben bu adamın dilini çözemez oldum. keşke belli bir yaştan sonra bu mertebelerde olmasalar...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çeyrek domuzu 7 dakikada yemekle övünen chp'liler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim