özgür özelden zekice bir hareket şimdi git boş binada takıl kendi başına ..umarım bir barınak yada boş bir ev yeni adres olur gürsel efendi takılır orada.

chp, istanbul il başkanlığı'nın adresini değiştirdi: mevcut bina özgür özel'in çalışma ofisi olacak

buradan
devamını gör...
hadi git otur şimdi tek başına
devamını gör...
kayyumun üzerine kapıyı kitledilerya la
devamını gör...
tuh ya o kadar da yolsuzluk yapılarak alınmıştı.
devamını gör...
gursel'e rahat batmis, simdi de bahcelievler'e geciyormus galiba.
devamını gör...
oldukça göstermelik, çocukça ve saçma bir karardır. adres değiştirsen ne olacak, bir de yeni binada manasız bir vodvil yaşanacak.

özgür özel elinde koz olarak kullanabileceği onca fırsat varken kullanmayınca, şimdi iyice saçmalar hale geldi. ilk günlerinde kareli ceket giyerek ılımlılıktan bahsediyordu, öğrenmiştir şimdi ılımlılığı. açılımla ilgili masadan kalkma konusu sorulduğunda bile, "benim o masadan kalkmam en çok erdoğan'ın işine gelir" hamasetinden öte cevap veremiyorsan, belediyelerine kayyum atandığında gençler senin için toplandığında, otobüs üstüne yiğidim aslanım çalmaktan öteye geçmekte gecikiyorsan sen de seçmenin istediği chp'nin başkanı değilsin demektir.

hala bile gürsel tekin'i eleştirirken "hata yapmış" gibi daha hafif kelimeler kullanma çabaları bile, bu denli ciddi bir sorunla karşı karşıyayken, hamle yeteneklerinin zayıflığının göstergesi.
devamını gör...
komisyondan çekilse çok daha büyük hasar verecek onun yerine ergen eğlendiriyor güzel trollük.
devamını gör...
çok güzel dalga geçiyorlar, çıksana komisyondan anayasa çalışmalarına katılmayacağınızı açıkla chp den vekil almadan referandumsuz anayasa yapamıyorlar bak önünde nasıl caydırıcı olanaklar var ama hiçbirini kullanmayacaksın biliyoruz.

anca böyle pratikte hiçbir karşılığı olmayan saçma sapan hareketler.

kontrollü muhalefetinizi sevsinler sizin, yarında partinin başına kk yı getirip erken seçim yapacaklar. bu da burada dursun.
devamını gör...
ekremin maaşlı oktrolleri bu gerzekliği, gezi hezimeti zamanlarından kalma "orantısız zeka" etiketiyle pazarlıyorlar. muhalefetimiz sivilceli ergenliğinden çıkamadığı için bu 31 malzemesine tav olanlar oldukça fazla. çünkü bir seçicilikleri yok, herhangi bir atraksiyon gördüklerinde bunu "gol" yada "galibiyet" olarak algılayıp endorfin salgılamaya başlıyorlar. if binayı taşıdık "gol" then "boşal".
devamını gör...
ahahaha sözlükteki 3 iqlu aktrolleri kudurtmuş bir harekettir.
neyse umarım böylece aktroller chpyle kemalle falan meşgul olmayı bırakıp ülkenin asıl gündemini konuşmaya başlar. hukuksuzluk diz boyu, akp maşasıyla ingilizin sömürgesi olmuş oluk oluk sömürülüyoruz, tarikatlar ahlaksızlığı ve kendi halkına nefreti din diye yutturmuş, çocuklar eğitim alamıyor, eğitime ulaşanın beslenme çantası boş, ülke teksasa dönmüş, akpliler 3 iq ile diploma satın alırken, seküler kesimin hak edilmiş diplomaları keyfi iptal ediliyor, seçilmiş başkanlar ingilize biat etmediği için içeride. gerçi bunları konuşacak zeka yok tabi aktrollerde, bi kere de beni yanıltın be.
devamını gör...
vay bee, ulan ne hamle var ya kimsenin aklıma gelmez.
neredeyse pankart açacaklar ittihatçı özgür terakkici ekrem diye.
abdülhamiti de deviren bunlardı değil mi yaa?
breh breh breh...
oğlum, sen taş gibi yerinde durabiliyor musun, iktidarın değirmenine su taşımadan iş yapabiliyor musun, insanların isyanını söndürmeden muhalefet edebiliyor musun?
ana muhalefet olarak yapabildiğin bu mu?
yarın da oraya 5000 polis yığar, herifin umrunds mi?
olan polise oluyor nasılsa.
sanki bana devrim yapmış, adresi değiştirmiş...
breh breh breh...
devamını gör...
doğru harekettir, al binayı münasip bir tarafınla kullan demektir.
bir sonraki binaya da beş bin polisle girersin artık gürsel tekin.
şaka gibi olaylar. beş bin polisle binaya girdi ya la adam. beş bin polis. bu nasıl bir zayıflıktır.
devamını gör...
aktrollerin kudurması ve kendi kendilerine hallenmesi bile bu hareketi olumluyor.
devamını gör...
konu bir yere girme- girememe konusu değildir. iktidarın ceberut hali ve hukuk adı altında yapılan kanuna aykırılıklarla vatandaşı sindirerek nereye kadar gidilebileceğinin ölçümlenmesidir.
bir siyasi partinin il binasına, anayasa ve siyasi partiler kanunu hiçe sayılarak zorla girilmesi, yalnızca chp’ye değil, türkiye’de çok partili hayata, demokrasinin asgari kurallarına ve halkın iradesine yapılmış bir saldırıdır.
bakın aşağıda bu durumun “hukuğa aykırı” bir müdahale olduğunu orayı satan kolluk güçlerine anlatmaya çabalarken hastenelik edilen “dokunulmazlık” hakkını yasal olarak kazanmış ve taşıyan, herkesin tanıdığı bir millet vekilinin ne hale geldiğini, hastanelik olduğunu gösteren bir görsel var.
bu gün bunu izleyip komiklik yapanlar, yarın demokrasi elden gidince bakalım ne yapacaklar.
bu gidiş iyi bir gidiş değildir, şakalar espriler yapılacak bir konu da değildir. sonra adamı ağlatırlar adalet adalet nerede adalet hukuk diye tam da bir gün size de lazım olduğunda…
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
chp'li taklidi yapmayın lem aktroller:)
devamını gör...
gürsel tekin denen yaşam formunun, 23 nisan misali koltuk merakı 'velisinden'mi kaynaklanıyor bilmiyorum. belli ki o çocuğu o koltuğa oturtmayacaklar işte. sınıf tümden yer değiştiriyor, sevmiyor istemiyorlar demekki kardeşim. al çocuğunu okuldan. götür kartal imamhatibe müdür yap, bakan büyükelçi vali yap.. ne istersen yap. bak çocukta sende rezil oluyorsunuz işte.. hadi o 'çocuk aklıyla' anlamıyor, sende mi anlamıyorsun.. bu polisle cendermeyle olacak iş değil ki..
devamını gör...
(bkz: holy şirk)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"chp'nin istanbul il başkanlığı binasını kapatması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim