kendisine israil diyen çıfıt terör örgütünün dünya organ kaçakçılığının merkezi olması ve canlı insanların dahi organlarını çalarak organ ihtiyacı olan çıfıtlara ve zengin kişilere satması olayıdır.
ben anlatırsam eksik kalır, buyrun bu videoyu izleyin.

1999 yalova depreminde yardıma gelen çtö ekipleri için de benzer söylentiler çıkmıştı ama pek yakıştıramamıştık. o depremde pek çok çocuk cesedi bulunamamıştı. keza 6 şubat depreminde de benzer şeyler olmuştu.
bu huur çocuklarını ülkeye sokmamak, çocuklarımızı bu vampirlerden korumak gerektiği açıkça görülüyot. bebek göbek kanı çok değerli bir madde. yeni doğan çetesi rezaletinde çtö bağlantısı araştırılmalı.
ne diyorsun sen buna huur çocuğu @çürümüş şeyler var danimarka krallığında ? iftira mı?
devamını gör...
kendi ciğerleri 5 para etmez o yüzden mazlumlarınkine göz dikmiş şerefsiz soysuzlar.
vallahi de billahi de bir gün bunlardan biriyle kafa kafaya gelirsem kendi ellerimle boğacağım bu kahpe kursağında büyümüşleri.

insanlığa yapılacak yegane hizmetlerden biridir, zira her taşın altından bu kahpeler çıkıyor.
devamını gör...
ayakçıları bizimkiler, organ söktürüp taktıranlar yahudiler.
devamını gör...
ne hırsızlığı yapmıyordu ki o eksik kalacaktı..
şaşırdınız mı..?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çıfıd terör örgütünün organ hırsızlığı yapması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim