drama / yerli
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir süreyya duru filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
filmin senaryosunu macit koper yazmıştır. filmin senaryosunu oktay rıfat'ın uzun yıllar sahnelenen aynı isimli eserinden uyarlanarak yazılmıştır. filmde hülya avşar, ayla algan, tuluğ çizgen, sedat savtak, savaş yurttaş, nursel yavaş, murat yıldız, nuray inal ve bence türk sinemasının en iyi kötü adamlarından biri olan selçuk özer rol almıştır.

bir gecekonduda yaşayan üç kadının hikayesi. bu kadınlardan biri evli bir kadın. eşi ile arası iyi değil ama kör topal yaşıyorlar. eşi ölmüş olan kadının evli bir adamla gizli bir ilişkisi var. üvey olan en küçük kardeş ise güzelliği ile herkesin dilinde. herkesin gözü onun üzerinde. hatta en büyük ablanın eşinin, onların korkak küçük erkek kardeşlerinin ve ortanca ablanın evli sevgilisinin de.

maddi güçlükler içinde yaşayan ve hayatta kalmak isteyen insanların düzgün bir hayat kurmak, rahat yaşamak, belki de aşkı bulmak için uğraşmalarını izlerken bir yandan içine düştükleri ahlaki ikilemlere şahit oluyoruz bu filmde.

çok iyi bir film değildi ama izlenebilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çil horoz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim