#ödüllü filmler
animasyon / komedi / fantastik
7 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

2013 yapımı çocuk, komedi, macera, animasyon filmidir.

pierre coffin ve chris renaud yönetmenliğinde cinco paul ve ken daurio senaristliğinde çekilmiştir. çılgın hırsız 1'in aynı kadrosu devam yani bu devam filmindede.

yine yoğun eleştirilere maruz kalmış bir minyon filmi. baş karakter gru. gru'nun karakterinde keskin bir değişim olduğu ve bu durumun filmi dibe çektiği idda edilmiş.

hangimiz karakter çatışması yaşamadık ki? ayrıca gru saf katıksız bir kötü değil zaten. erol taş filmlerinde bazen olurdu hani. erol taş kötü karakter ama filmin ortalarında değişirdi. ayrıca bu gerçek hayattada olan bir durum.

gru karakterine çok fazla eleştiri geliyor. yeni iyi kalpli anne profili de eleştiri yağmuruna tutulmuş. gru kötü adamlığı bırakıp kendini kızlarına dıyor. reçel ve mermelat işine girip kendine yeni bir dünya kurmaya çalışıyor. daha güvenli daha ailece bir yaşam arzuluyor.

anti-kötü birliği ulaşıyor gru'ya. kaçırılan bir laboratuarı bulabilmek için destek istiyorlar. çiçeği burnunda çatlak dedektif lucy'le kötülerin peşine düşüyorlar.

dr. nefario ayrılıyor ilk yanından sonrasında teker teker minyonlar kayboluyor esrarengiz bir şekilde. kızlara yetişme telaşıyla hiç birinin peşine düşemiyor, fark edemiyor gru.

diyaloglar, minyonların itilip kakışmaları, gru ile lucy'nin ilginç ilişkisi, kızlar agnes, edith ve margo'nun olagan halleri güldürüyor izleyenleri.

ailecek beraber keyifle izlenecek bir film istiyorsanız doğru adrestesiniz.
iyi seyirler efem.

seslendirme ekibi;
gru (ali ekber diribaş)
lucy (arzu doğan)
eduardo (levent dönmez)
agnes (idil küner)
edith (mısra balka
margo (melis severcan)
dr. nefario (faruk akgören)
floyd (murat şenol)
silas (sinan divrik)
devamını gör...
2013 yapımı çocuk/macera türündeki filmin yönetmenliğini ise pierre coffin ve chris renaud yapmıştır.

şu filmlerin hepsini izledim ama hangisi hangisi pek emin değilim birinde minyonları diğerinde minyonların patronunun küçüklüğünü diğerinde onun büyüklüğünü başka bir tane daha vardı ama konusu aklıma gelmiyor.

zaten şunların sıralamasını da pek çözemedim hepsini karışık şekilde izliyoruz biz. bir ortağım var bu konuda tabii tek başıma bu filmlere sarmak pek mantıklı değil zaten.

kahramanımız artık kötülük yapmayı bırakıp evlatlık edindiği kızlarla yeni bir hayata başlamıştır. kötülük yapma sevdasını da artık iyilik yapmaya kullanmaya başlamıştır. bir ekip ile birlikte ve tabii ki minyonlar da dahil olmak üzere. daha önceki filmlerden kalan evlatlık kızları ve bu film ile karşımıza çıkan yeni biri daha vardır. yani aslında kısaca her filmle bize küçük küçük bir aile ortaya çıkıyor. oldukça geniş bir aile diyebiliriz, başlarda kötü olmak isteyen çocuğumuz büyüdükçe iyi olmayı kendine misyon edinir ve tanıştığı her yeni kişi onu etkilemiştir bu yolda. özellikle evlatlık kızları tabii.

kahramanımızın bu noktaya gelene kadar yaşadığı şeyler aslında bize yeter ama yine de bir çok filmi vardır.
her filminden ayrı zevk aldığım için bir gün net bir sırayla da izleme düşüncesindeyim ama acaba ne zaman. sevdiğim filmleri anlamaya çalışmayı da ayrı seviyorum. animasyon olarak seri izlemek kolay olmasa da elimden geleni yapıyorum. gerçi kafamın karışmasının sebebi filmin iki isimle ilerlemesi olabilir. hem minyonlar var hem de çılgın hırsız. çözeceğim bu işi merak etmeyin. iyi seyirler size.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çılgın hırsız 2" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim