12 mayıs 2008 tarihinde piyasaya girmiş olan, ilk sahibi gitti gidiyor firması olan, şu anda ilab ventures isimli firmanın sahibi olduğu alışveriş uygulaması.

oldukça faydalı bir web sitesi aslında, mobil uygulamaları da var. ekonomik olarak bizlere yardımı dokunabilir.

şimdi gelelim bu web sitesinin/ mobil uygulamanın işlevine. bir ürün adı giriyorsunuz ve size o ürünün birçok sitedeki fiyatlarını gösteriyor.

lakin bence birçok eksiği var. kargo ücretlendirme bilgisini vs. paylaşsalardı güzel olurdu çünkü atıyorum bir yerde 50 lira olan ürün diğer bir sitede 40 lira. evet çok güzel ama 10 lira da kargo ücreti çıkıyor, bu da biraz gereksiz umut vermek gibi oluyor aslında.

bir eksiği de ağırlıklı olarak isim yapmış web sitelerine ve alışveriş platformlarına yer vermesi. belki ürünü kargo dahil de olsa diğer sitelerden daha ucuza alabileceğiz ama site pek popüler olmadığı için cimri.com içinde yer almıyor.

e tamam onlar da haklı, her siteyi barındırmak oldukça zor ama madem bir iş yapıyoruz, en sağlam şekilde, en faydalı şekilde yapalım değil mi?

yani buradan bir ürünü ucuza bulduysanız veya ucuza satın aldıysanız muhtemelen popüler siteler içerisinde en ucuza bulmuşsunuzdur veya satın almışsınızdır.

yani demem o ki eğer mağaza çerçevelerini geliştirirseler ve kargo ücret ilgilerini eklerseler gerçekten tadından yenmez bir platform olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cimri.com" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim