kaynak
çipras, erdoğan’ın açıklamasından sonra şöyle bir türkçe tweet atmış:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ekonomik krizi milliyetçilikle örtbas etme demiş lan herif. sanırsın akşamları esenyurt tabelada fulluyor arabasını, çarşamba pazarında akşam atıkları topluyor. bunları yapanların anlamadığını herif cuk diye anlamış mk.
devamını gör...
erdoğan'ın çıkışından sonra r'ye takan yumuşak başkanın söylemi.

zira bülent ecevit gibi kuzu bir lider yok artık türkiye'nin başında erdoğan'ın ne yapacağını kestiremiyorlar, ansızın adalara harekat düzenleyebilir. deli dolu korkusuz bir adam bunu bütün avrupa öğrendi.
devamını gör...
#2026325 ha ha ha.
devamını gör...
son 20 yıl içerisinde sanırım en ılıman ikili ilişkiler içerisinde olduğumuz yunan lider olabilir, yazılan tweet gerçekten anlamlı.
devamını gör...
yunan kullanıcılardan bır tane aklı basında olanı yok kı; hepsı savas cıgırtkanlıgı pesınde. amerıka gozetlıyor dıyor. yok 6 kere savasta yendık dıyor. hala ionya(ege sahılı) dıyor.işgalcı dıyor. medenıyetsız musluman dıyor. açsınız bır de savasacak mısınız dıyor. okudukca sınırlendım. wallaha savasacaksak savasalım sonra tweetten #helpgreece tag ı açıp ağlaşmasınlar ama.
devamını gör...
ecevit'in kim olduğunu daha doğrusu anlayış olarak ne ifade ettiğinden habersiz kleptomanların abuk sabuk konuştukları başlık olmuş.
süleyman şah türbesini nereye kaçıracaklarını şaşıran, ege'deki adalara yunan çökerken çok sevgili nagişinize "kaya parçası ne olacak" diye kusturmalı yazılar yazdıranlara söyleyin;
ecevit üzerinden çıkardığı ceketi silkelese bu ülkenin toprağı dökülür.
sen kimsin ula ibibik?!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çipras'ın türkçe tweet atıp yeniden diyaloğa çağırması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim