üst edit : arctic warfare magnum silahını tanıyalım.



ya anında ölürsünüz ya da çok az canınız kalır ve iki tabanca kurşunuyla bile ölürsünüz.

(bkz: köprüde awm ile pusan oyuncu)
devamını gör...
alırdım 4-6'yı, pusardim konteynerin arkasına, gelene geçene hs atardım. hey gidi gençlik günlerim, hele arkadaşlarla oynuyorsanız cmd/name hilesiyle oyunu kuran arkadaşınızın ismini de istediğiniz gibi degistirebiliyordunuz, 1.6 da öyleydi.
devamını gör...
(bkz: awp)
devamını gör...
avm çok acıtmıştır, keşke bakkal olsaydı. *
devamını gör...
dün bir takima girdim karşıdaki herkes awp almış tünelde pusmuslar tabi bende de awp var. dürbünü bı açtım karşıda 5 awp bana bakıyor oldum tabi ama komikti .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"counter strike oynarken awp ile vurulmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim