aylık 16 bin 720 lira olan kira bedelini 2019’un mart ayından beri ödememesi nedeniyle ev sahibi tarafından icralık olması.


iş insanı yusuf araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla oyuncu ve sunucu defne samyeli’yi icraya vererek haciz işlemleri başlattı. haciz memurları, samyeli’nin oturduğu kemerburgaz’daki pasifik konakları’na giderek, araz’ın borcuna karşılık evdeki eşyaların bir kısmını haczetti.


o değil de dizilerde bölüm başına 200-300 bin lira alan ünlüler nasıl olurda ev kirasını ödeyemez anlam veremiyorum. ünlüler haciz yiyorsa ayda 5-6 bin lira kazanan biz ne yapalım o halde?

kaynak: t24.com.tr/haber/defne-samy...
devamını gör...
bu insanlarin evlerinin olmamasi daha enteresan degil mi? gerci nuri alco gectigimiz seneye kadar ayni binada komsumuzdu ve evet kiraciydi
devamını gör...
nedir bu itibardan tasarruf olmaz hastalığı? baktın karşılamıyorsun daha uygununa geç 7-8 binlik bir ev incilerinizi mi döker defne hanım?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"defne samyeli'nin icralık olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim