tamamı ; “ deprem bölgesinden gelenleri işe almayın. demografik yapıyı bozabilecek bir duruma çanak tutmayalım”şeklinde olan, kocaeli sanayi odası başkanı ayhan zeytinoğlu sıçmığıdır.
daha dün tüm kanallarda birlik beraberlik şeysi vardı, bari biraz daha bekleseydin be adam …
buradan
devamını gör...
bismillah ya bismillah. allahım kafayı yiyeceğim. bu gerizekalılarla aynı havayı soluduğum için selenadaki kıvılcım gibi nefesimi tutasım geliyor. ya sizin demografik yapınıza tüküreyim. mülteci cart curt alırken bozulmayan o yapı benim amcamı abimi kardeşimi alırken mi bozuluyor ? gerizekalılar. o çanağı kafana geçirsinler inşallah.
devamını gör...
demografik yapının içinden geçildi yıllardır kaçakistanlılarla. bizim kendi türk halkımız işe alınır tabi. ama kaçakistanlıları barındırmayın artık defolup gitsinler yeter.
devamını gör...
halt etmiş :)) hemde 2 kere
1. nerede kaldı birlik-beraberlik, dostluk-kardeşlik.
2. zaten kocaeli türkiye'nin en kozmopolit şehirlerinden biri.
devamını gör...
ben utandım okurken. okumuşsun ama insan olamamışsın başkan. tüü.
devamını gör...
deprem bölgesinden gelen adam ait olduğu yere dönene kadar kapkaç, gasp gibi şeylerle eve ekmek götürecek o zaman. ulan şunu diyen adam 3 kuruş kâr etmek için sigortasız mülteci çalıştırıyordur.
devamını gör...
kocaeli'de hangi demografik yapı varmış da bozuluyormuş acaba? manavından, gürcüsüne, kürdünden boşnakına hangi etnisisiteden arasan var. kafkas kökenli abhaz, çerkes, ahıska türkü, tatarların yerleştiği ilçesi bile olan memlekete hataylı, adıyamanlı, maraşlı mı fazla gelmiş? özür diler at fava bekle ben öyle şeyetmek istemedim diyerek.
devamını gör...
bu millet dışardan gelen herkese kucak açtı ,yedirdi,içirdi,iş verdi de bi kendi milletini kendi topragina sığdırmayı beceremedi.

depremden çıkıp diğerlerine yardım edemiyorum diye nefes almaya utananlar varken böyle konuşanlara kufretmeden nasıl durulur. ınsanligimdan utandım yazık.
devamını gör...
bir gün de birileri en bıyık hırspıçıcığı ben olacağım diye yarışmasın.
devamını gör...
bunlar yüzünden kendimi deli gibi hissediyorum. sanki çok doğru ve önemli bir şey söylemişler de ben anlayamamışım. salağım ya.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"deprem bölgesinden gelenleri işe almayın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim