ekşi sözlüğe erişim engeli gelmesi sebebiyle normal sozluge akın eden yazarları mancınık sistemiyle baska yere yollama girisimi.

eksi kapandi , normal sözlük kıymete bindi öyle mi he? ne guzel istanbul be.
devamını gör...
geldiler de hani başlıklar akıyor mu?.. varsa yoksa akışa taşınan zibilyon tanımlı başlıklar... ohoo işimiz var.

t.bir hareket.
devamını gör...
ekşi sözlük platformundan gelen yazar ve çaylak kişilerini normal sözlük dışında bırakma adına, ilk ve orta çağ dönemlerinde ağır kütleleri fırlatmak için kullanılan yöntemi uygulamaktır. cümlelerim düzdür, manalar içermez. bu nedenle beni mancınık ile gönderme zahmetine girmek için ağırlığımın oluşması beklenebilir, enerji tasarrufu günümüz çağında tavsiye edilendir. haricen bu sözlüğü de biraz sallasanız savrulurum ben, bu da bilinir. gün gelir bir ağırlığım olur dostlar beni sever ve aynı zamanda sevilirlerse mancınığa yerleştirilmem için yapılan hareketleri hoş karşılamam ve olaylar gelişir.

edit: imla
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ekşi sözlük'ten gelenleri mancınıkla yollamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim