erkan oğur'un muhteşem bir aranjman ve yorumla ciğerlerimize savurduğu ağıttır. ahmet kaya ustamız da ayrı güzel söyler.
(dersim diyemeyecek kadar kompleksli, yahut bu bölgenin adına hala alerji duyacak kadar komik vatandaşlarımız ''my lesson in 4 mountains'' şeklinde de anlayabilirler türküyü.

not: kötü espiri bana ait değil, bir kültür bakanlığı eylemselliğidir.
devamını gör...
ahmet kaya'nın ''resitaller'' albümünde tek bağlama ve enstrumanların en güzellerinden biri olan sesiyle muhteşem seslendirdiği halk ağıdıdır. erkan oğur yorumu da fevkaladedir.

elin elimde olsun
kapı kapı dilenek...

devamını gör...
çok hüzünlü bir şarkı.

devamını gör...
arif sağ ustamın sazında kanatlanan türkü.

devamını gör...
hep barabar volume uppppp

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dersim dört dağ içinde" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim