intihar edenlerin inanışlarına baktığımızda çoğunluğun herhangi bir dine inandığını, inananların da pek çoğunun dini vecibelerini yerine getirmeye gayret eden kimseler olduğunu görürüz. ölümden sonraki hayat düşüncesi ve yaşamın yükünün ağır gelmesinden dolayı bu hayatı bir an önce sonlandırıp diğerine geçme düşüncesi daha ağır basar.

oysa inanmayan insanın böyle düşünceleri yoktur. onlara göre tek bir hayat vardır ve onu da acısıyla tatlısıyla yaşamak gerektiğine inanırlar. her ne olacaksa ne yapacaklarsa bu kısıtlı vakitte yapacaklar, bir daha da şansları olmayacaktır. tabi bu durum inananların nezdinde onları ahlaksız olarak tanımlamaya sebebiyet verse de başkalarının değer yargılarına uymak için bu hayatı kendilerine zehir etmeyecek kadar zekidirler.
devamını gör...
intihar bombacıları aklına gelmiyor yazarın o yüzden böyle başlık açıyor.
devamını gör...
dinsiz ya da inançlı farketmez. intihar eden maldır.
ayrıca dindarların intihar ettiğini söyleyende biraz şeydir.

ne güzel saçma tespitler var ulan.
devamını gör...
bu şey başlığı değil mi?

dur dinsizlere sataşayım da ne kadar dindar olduğumu göstereyim. *

bence dindarlar acilen bu eylemi bırakıp kafirler ve münafıklarla mücadele etmeli.
bre gafillik ,bre aptallık temalı yazılar sadece reklam. allah'ı kandırma çabası. *

kuranın meailini okuduğun zaman kimlerle mücadele etmen gerektiğini görürsün.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dinsizlerin daha çok intihar ediyor olmaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim