tarkan'ın vefat eden annesinin anısına çıkardığı konuşulan yeni şarkısı. neden bu kadar hareketli olmuş orası ilginç.

devamını gör...
bir çok giden, memnun ki yerinden,
çok seneler geçti, çok seneler geçti,
dönen yok seferinden...
devamını gör...
nakaratı güzel ama genel olarak sözleri çok sıradan. bir tarkansever olarak üzülerek söylüyorum ki tarkan biteli çok oldu.
devamını gör...


an bu an, vakit bugün
sev hadi gönlüm
yarını meçhul ömrün...
devamını gör...
keşke dönse..
devamını gör...
her bir sözü söylemek istediğimi anlatan tarkan şarkısı. özellikle "şimdiki aklım olsaydı ertelemezdim" ve "sayılı yılı ömrün, dönmüyor giden" kısımları.

(bkz: doğru söylüyor dedirten şarkı sözleri)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dönmüyor giden" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim