dursun ali erzincanlı'nın gerçek yüzünü gösterdiği o skandal tweet'dir. ulan dursun, çenen ve elin ayağın dursun. erzincanlı dursun ali efendi, zamanında feto'nun şiirlerini okumak için akp'li belediyelerden 50-60 bin liralar alıp sahneye çıkan tipitip değil miydi? neyse ki büyükşehirleri chp kazanınca bu lolliğin de maması kesildi ve sağa sola hırlamaya başladı. senin tehditlerin vız gelir tırıs gider boş teneke fetocu dursun seni.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bir hayvan vardı, girdiği her ortamın rengini alan. neydi adı
devamını gör...
bu genzi etli de mi tehdit etmiş? vay arkadaş biz kimlerin eline düşmüşüz.
tek bir soru, neden bu fongulu fetöcülükten içeri girmedi?
devamını gör...
brrrrrüüüs..! az daha arpa getirin şu hayvana laan...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dursun ali erzincanlı'nın tehdit tweeti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim