adeta iyice kuruyan akşehir golünün komşusu olan , kalan çok az suyun da çürümeye ( evet su çürür mü demeyin, çürüyormuş ) başladığı türkiyenin 12. tatlısu kaynağı olan göl.

buradan
devamını gör...
afyonkarahisar'da bulunan göl. bu göl, etraftaki tüm canlılar için yaşam kaynağı. buradaki kamış tarlalarının her yanı sapsarı. hasırcılar denilen insanların da geçim kaynağı. buradan toplanan otlar, şark köşesi için kullanılan halı yastıklarının ve eşeklerin sırtında taşıdığı semerlerin içini doldurmada kullanılıyor.
devamını gör...
en son 4 yıl önce gittiğimde bayaa bir suyu çekilmişti.. gerekli önlemler alınmazsa kaybolacak güzelliklerden biri...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eber gölü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim