herkes kendine sahip ve aittir. kimse kimsenin tapulu mali değildir daha farklı düşünen gerici zihniyettekiler mesaj atabilirler. tartışmayacağım söveceğim.
devamını gör...
"bu nası bi zihniyetin ürünü be."dedirten neresinden tutarsan tut elinde kalan kadını metalaştıran son derece sinir bozucu bir ifade.
devamını gör...
saçmalığın daniskasıdır.
devamını gör...
devamını gör...
he canım he he
devamını gör...
şu akp yamağı bir dombıracı vardı adını hatırlayamadım. onun sözü bu. bu başlığı açan arkadaşın tüm başlıkları bu tür kişilerin oradan buradan bulduğu alıntıları. ulan trollük yapıyorsun daha özgün başlık bulamıyorsun git de diğer trol yazarlarımızdan bir ilham al. *
devamını gör...
kim boynuna tasma takmayı kabul ederse öteki ona sahip olur. köleliğin artık yasal olmadığı bir dünya görüşünde ve ülkede, dönemde kimse kimseye sahip olamaz. insan sadece kendisine sahip olur, ona da olamayanlar mevcuttur.
devamını gör...
kimse bana sahip olamaz. ben de kimseye ait olacak kadar beynimi kaybetmedim . evcil hayvan mıyım da sahibim olsun benim. üslubunuza dikkat edeceksiniz. böyle kelimeler sadece sizin gibi bir baltaya sap olamamış cahil insanların kullanmaya can atacağı cinsten olur, kendine güvenen , gelişmişlik seviyesi yüksek hiçbir erkek bu ifadeleri kullanmaz. beynine gitmesi gereken kan birilerinin şeyine gitmiş yine.
devamını gör...
(bkz: yav he he dedirten şeyler)
devamını gör...
benim kadınım bana sahip olabilir.
devamını gör...
erkek kadına sahip olur
kadın erkeğe ait olur
bunu bilmeyen eşşek olur
şu edebiyatı bırakıp emin ellere teslim etme vaktiniz çoktan geldi.
devamını gör...
ikisi de aynı şey. (bkz: ortaçağ barbarları)
devamını gör...
ne kadın erkeğe ait, ne de erkek kadına sahip. hepimiz farklı özelliklere sahip bireyleriz. benim bacak aramdaki organ beni üstün kılmıyor kusura bakmayın. herkes özgürdür. sevgili, evli olman bu özgürlüğü değiştirmiyor. anlayış ve saygı içerisinde, sahiplik ve aidiyet olmadan sadece güven içerisinde evlenmeyecekseniz, evlenmeyin artık!
devamını gör...
kadın erkeğin pantolonu, cüzdanı ne bileyim telefonu falan da bizim mi haberimiz yok???
devamını gör...
mal mi alıp satıyorsunuz ne bu sahip olmak falan dediğim laftır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkek kadına sahip olur kadın erkeğe ait olur" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim