aşırı derecede sinirlendiğim bir durum. bir de çok biliyorlarmış gibi 'ya abartıyorsunuz yaa' diye gevşek gevşek konuşmaları. yani genel olarak insanların çoğu sey de bu şekilde küçümseyici konuşması beni sinirlendiriyor. biraz empati ya biraz. bu kadar zor olmamalı.
devamını gör...
bu konuda empati bekleyen asla empati yapmamıştır.
devamını gör...
şeyi olmayan konuşmasın lütfen.
devamını gör...
t*şaklarına bi tekme atalım bunların bak bakalım o zaman regl sancısını küçümsüyorlar mı?!?!?!

hain erkekler ne olacak. ay yine feminist damarım kabardı he…
devamını gör...
ovvv. çok sert iddialar.

erkekler konuşmasın mümkünseci hanımlardan birisi çıkıp şu beyfendiye haddini bildirse!!!!

terbiyesiz heriflerrrr.
devamını gör...
10 bin nesildir doğada bin kat zor ṣartlarda elden ayaktan kesmiyordu, daha 70 sene önce tarlada hasattan kesmiyordu ama ṣimdi masa baṣında çalıṣamayacak hale mi getiriyor bu sancı?

küçümsediģimiz regl ağrısı değil. kadınlı- erkekli bu kadar ağlak ve çıtkırıldım hale gelmiṣ olmamız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkeklerin regl ağrısını küçümsemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim