trabzonspor'un şu ana kadar pek bir icraatını göremediğimiz yeni başkanıdır.
devamını gör...
abdullah avcı denen futbol katilini başımıza bela etmiştir.
devamını gör...
uğurcan transferinde üzerine çektiği trabzon seyircisinin gerilimini büyüterek yurda yaymaya çalışıyor.

neyse ki gayet eğlenceli bir yönetici.
devamını gör...
kulübün resmi hesabindan akp ve mhpli isimlere tesekkür mesaji yayinlatarak büyük bir rezillige imza atmistir. koskoca takimin baskanisin senin kulübün sadece akp ve mhpliler mi tutuyor. ben böyle akil tutulmasi görmedim. ayrica bir futbol kulübünün kupa kazandiktan sonra siyasilere tesekkür etmesi nerde görülmüs.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ertuğrul doğan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim