eski korkunç fener taraftarı baskısından eser kalmaması sebebiyle sorulan sorudur.

eskiden kadıköy için bir cehennem benzetmesi yapabilirdik. gerçekten fener'den puan almak filan zor şeydi. gs maçlarında dünyadaki en korkunç atmosfere bürünürdü fener stadı.. bilenler bilir.

taraftar profillerinin zamanla değişmesi günümüzde her takım için geçerli bir durum olsa da fener taraftarı inanılmaz değişti. baskı kuramıyorlar. hiçbir şekilde iç saha avantajı diye bir şey kalmadı.

film izlemeye gelmiş gibi takılan zenginler, çoluk çocuk aile gelenler ve stadyumda artan kadın taraftar sayısı baskı oluşturmaya ciddi anlamda zarar verdi diyebiliriz.
sosyal medya çıktı taraftarlık şekil değiştirdi.
eskiden 90 dakika bağırmaktan 3-4 kilo verirdi taraftarlar. futbolcu kadar efor sarfederlerdi...

nerde o eski taraftarlar şimdi? herkes konforcu herkes sosyal medyasında kendini paylaşma sevdasında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eski ateşli fener taraftarına ne olduğu sorusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim