kornişon salatalıktan örnek verelim.salatalıkları herhangi bir temiz pet şişeye basabiliriz.büyüklüğüne göre isterseniz keserek koyun ya da bütün koyun kornişonları.dörtte bir "elma sirkesi" koyun şişeye.geriye kalan ağız tadınıza göre tuzlu(diri tuz) olan bir çözelti hazırlayıp şişenin çokta ağzına kadar dolmayacak şekilde çözeltiye şişeye boşaltın ve şişenin kapağını kapatın.gün aşırı azıcık havasını alın.şişeyi karanlık ve serin bir ortamda saklamayı unutmayın.bir veya iki haftaya turşunuz hazır.
bakın burada ben elma sirkesi kullandım daha güzel oldu turşu.sanki daha kütür kütür oldu.tavsiye ederim.
devamını gör...
evdeki organik ilaçtır.her derde devadır.
devamını gör...
alinmis tursudan daha iyi, koy yumurtasi gibi. evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ev yapımı turşu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim