maalesef belli bir yaşa geldiğim için eskiden yolların tozunu attıran, seçicilikte sınır tanımadığına bizzat şahit olduğum kızların beklenmedik bir anda paylaştıkları nişan, evlilik fotoğraflarında mecburiyetten evlendikleri ya da nişanladıkları yüzlerinden ve seçtikleri erkeklerin tiplerinden çok belli oluyor. illa evlenmek zorunda değilsiniz kızlar, yapmayın!
devamını gör...
umarım bunu yapmazsınız, kendinize saygınız olsun.
erkekler bunu kabul etmeyin. zorunda değilsiniz.
napıyorsunuz b'olm!? kendinize gelin.
devamını gör...
toplum baskısından dolayı yalnızca kadınların yaptığı düşünülen eylem. ancak askerliğini tamamlamış ve ailesi anadoluda yaşayan çoğu erkeğin kadınlardan daha fazla maruz kaldığı hadisedir.

"falancanın kızı ile tanıştıralım bir kahve için" ile başlayarak evlenemedin baskısı ile sona erer.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evde kalmamak için evlenilen erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim