bu tarz arkadaşlar evlerine çağırırlardı bahane uydurur gitmezdim. örnek verecek olursam 2.5 litrelik kola şişesinin ağzına kadar izmarit olması ve sehpanın üstünde süs olarak tutmaları sebeplerden bir tanesi denilebilir
devamını gör...
bizim evde 45 çeşit mantar yetişti diyen bile olabilir bu anlamsız sidik yarıştırma muhabbetiyle, ben elimden geldiğince temiz tutmaya çalışırdım, yurtta kalırken de silerdim sağı solu.
devamını gör...
en pis biz yarışı yapılan sohbet esnasinda akıllara bu karikatür gelir. (bkz: beni dağa kaldırın)
devamını gör...
var böyle bir şey. mecburen katlanılan sohbetin devamında bir kız arkadaşımız yok ki evimizi temizlesin gibi “aptal oğlu aptalca” laflar etmeleri olasıdır.
devamını gör...
övünme değilde hakikaten bazen bir durum tespitidir. 4 kişi kaldığımız istanbul tarabyaüstündeki evimizde bulaşıklar haftada bir yıkanırdı. o tencerelerden çıkan bazıları konuşmayı sökmüş küfler vardı.
devamını gör...
azs
devamını gör...
tembellik göstergesidir. bir insanın yaşadığı yeri temizlemesi ilk çağlardan beri olan bir şey değil mi? insani bir ihtiyacı giderememek ve bununla övünmek en ilkel canlının bile yapmayacağı bir şey olmalı.
devamını gör...
pislik ile övünmek dikkat cekmek için yapılan ahmakça tavirlardan sadece biri. ovunecek çok da şeyim yok ama işte pisliğin tekiyim beni böyle kabul edin güzellemesi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evinin pisliği ile övünen üniversite öğrencileri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim