evet efendim var böyle bir saçmalık. şimdi tutturmuş gelenekçi zihniyet evliler ayrı yatamaz, araya soğukluk girer diye. kardeşim uyku rahatlık gerektiren ve dinlenme sağlayan bir olay değil mi? öyle tabi. e o zaman insan biriyle aynı yatakta nasıl dinlensin, nasıl sağlıklı bir uyku çeksin? misal o yorganı bacaklarınızın arasına kıstırıp çift kişilikli yatakta paşa gibi uyumak şahane olmaz mı? bal gibi de olur.

o zaman gelenekçi zihniyetin dediklerine aldırış etmeden kendi keyfimize göre hareket etmemiz lazım. ha eşinizle başka işiniz olursa o işinizi hallettikten sonra da ayrı yatabilirsiniz. açık ve net yani.
devamını gör...
bir yastıkta kocamak lazım.
devamını gör...
abi sizin nasıl uyuduğunuzdan kime ne ? zaten bunu başkaları niye bilsin ? iki taraf anlaşır ister ayrı yatar , ister dipdibe yatar , ister mutfakta yatar.. bunun gündem olması da ayrı saçma. özel lan özel bana ne kim birlikte kim ayrı yatıyo.
devamını gör...
ne güzel olurdu; şöyle olsa ayrı odalarınız olsa kendi alanınız, hem özlersiniz birbirinizi ne bileyim. isterseniz yine birbirinizi odanıza atın :) boşanmaları düşürecek durumdur ve evlenmekten korkanları da müessesine katma konusunda artış sağlayabilir.
devamını gör...
yatak odasını ayırmak ya boşanmanın ya yaşlanmanın göstergesidir.
devamını gör...
evde müsait oda varsa aynı yatakta yatmak zorunda değilsiniz. 2+1 evde 5 kişi yaşıyorsanız ayrı oda konforunu biriyle paylaşmanız şart.
devamını gör...
aynı yatak ayrı battaniye süper bir şey. hem kendi alanınız var hem yok. özleyince canım kocam diyip bir tık uzağınızda olan kocanıza sarılabilirsiniz üstelik.
evlendiğimizde biz nasıl beraber uyuyacağız ya ben kimseyle yatamam ki diye düşünmüştüm. şimdi onun nöbetçi olduğu günler o yatakta tek uyumak çile. ilk evimiz çok soğuktu o zamanlarda da canlı soba olarak kullanırdım kendisini. neyse her türlü iş görür işte o kadar da zor değil biriyle aynı yatağı paylaşmak.
devamını gör...
yemin ederim saçmalıktır.

uyumak bireysel bir meseledir aynı yazmak gibi.
şimdi birine aşıksın veya evlisin diye onunla aynı yatakta yatmak zorunda değilsin. bunu sorun etmeyecek biriyle evleneceğim.

sevişebilirsin tutkulu dakikalar yaşayabilirsin git ayrı ayrı yat. mis gibi. arada sırada beraber uyuruz sıkıntı yok. sürekli aynı yatakta yatılmaz yahu.

bak vallahi tanım garip gelebilir. iki dakika düşün mantıklı gelecek. uykuyu ne kadar sevdiğini ve yatakta geçirdiğin vakiti düşün. hak vereceksin.
devamını gör...
evlilik olayını pek bilmem. daha yaşım bu konular için epey genç. taze bir 38 liğim sadece.
libidosu aşırı yüksek bir dostunuz olarak söylüyorum bu hayatta en büyük ikinci zevk seks yapmaksa birincisi sevdiğin insanla uyumaktır.

yaşamamış herkese şöyle bir akdeniz sabahı dilerim. sabah sevdiğiniz insandan erken uyanıyorsunuz. deniz parmaklarınız ucunda. ama sevdiğiniz insanı o kadar güzel buluyorsunuz ki deniz bile sadece su birikintisinin ayrıntısı gibi kalıyor. içinize saçının kokusunu çekmek akdeniz solumaktan daha büyük can katıyor. ve bir yerlerden kısık sesle şu harika şarkı çalıyor.
(söylediklerim evliliği bir mutluluk adasına çevirmek varken kaos kümesine çevirmeyi başaranlar için geçerli değildir.)

devamını gör...
bu başlıktaki okuduğum tüm tanımlara hak verdim, ne düşündüğümü unuttum. bir yandan ayrı odalar fikrini saçma bulurken diğer yandan da yatak kısmı mantıklı geldi. biriyle aynı yatağı paylaşmak alan kısıtlamak gibi bir şey olurdu herhalde, bu konuda haklısınız. rahat yatağımızda yatmaya alışmışız, yatak dar gelir osman aga dar gelir. bir de başkasıyla uyurken nefes seslerinden rahatsız olurmuşum veya aynı ritmi tutturmaya çalışırmışım gibi geliyor. aynı nefes ritmini tutturmaya çalışırken de uyuyamam. düşündüm de rahatsız bir olaymış be.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evli çiftlerin aynı yatakta uyuma saçmalığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim