fantastik / komedi / macera
9 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

herkesin 18 yaşına bastığı anda süper güçlere kavuştuğu bir dünyada gücü olmayan bir genç kadının yaşadıklarını anlatan eğlenceli ve sadece 8 bölümlük bir dizi. the boys'un daha sevimli bir evreni gibi. türü sevenlere tavsiye ederim.
devamını gör...
18 yaşına giren her gencin bir süper güç kazandığı dünyada baş karakterimiz jen'in 25 yaşında olmasına rağmen gücünü kazanamamış ve arıyor oluşunu izliyoruz. disney plus'ta yayınlanan dizinin şu anda 2 sezonu bulunmakta ve her sezon 8 bölümden oluşmakta. bölümlerin ise 30 dk oluşu diziyi hem çok akıcı yapıyor hem de hızlıca bitiriyorsunuz.

ben jen karakterinin bencil ama duygusal yanını, en yakın arkadaşı cerrie'nin fazla empati kuran saf hallerini, kash'in aptallıklarını ve mart kedisinin kendini bulma yolculuğundaki bırakamadığı kedi hareketlerini izlemeyi çok sevdim. hem eğlenceli hem sacma ama kendini izleten bir dizi. her zaman süper güçleri olan süper kahramanları izledik ve onların yaşadıkları zorluklara şahit olduk. bu kez güç kazanmaya çalışan bir kadını izlemek, gücü olanların yanında yaşadığı zorlukları görmek güzel geldi.
cerez gibi dizi. izlenir efenim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"extraordinary (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim