orta doğu ülkesinde cesaret gerektiren hareket. batı avrupa ülkesi olsa saçma bulabilirsiniz ama orta doğu ülkesinde kadınla ilgili her şeyden tahrik olup kadın üstünde tahakküm kurmak isteyenleri düşününce evet politik bir eylem.
devamını gör...
samimi gelen ablalar. teşhir amacı gütmediği kesin. öyle olsa dekolte bırakıp mini etek, şort falan giyer sonra da ben rahat hissettiğim için böyle giyiniyorum derdi.
devamını gör...
dünyanın en saçma olaylarından biridir. çıplak olunca olayın tüm ciddiyeti kayboluyor, insanlar gülüp geçiyor ve bitiyor.
devamını gör...
bir de üzerine halay çekseler tadından yenmez.
devamını gör...
ködönlör cönsöl öbjö döğöldör.
devamını gör...
kaynak bulurum diye girdiğim başlıklardan biri.
yine bana hüsran.
devamını gör...
net teşhircilik.
tepkini çığlık çığlığa, tepine tepine belirt; anadan doğma soyunmak da ne?

ayrıca o soyunan ablalar eskiden mecliste falan olurdu. akp zamanında niye yoklar? başlarına bir şey gelmesinden mi korkuyorlar?
yazarkasa atan herifler nerede? atsın o yazarkasayı, dakikasında o kasayı bir tarafına monte edip etmiyorlar mı onu görelim...
devamını gör...
kişisel alana tacizdir. kimse kimseyi çıplak şekilde görmek mecburiyetinde değildir. her şeyin bir sınırı vardır. bunu bir kadın yapamayacağı gibi bir erkeğin de yapması doğru değildir. bir şeye tepki göstermek amaçlanıyorsa bu teşhircilikle değil başka yollarla yapılmalıdır.
edit: çıplaklıkla asla bir derdim yok ancak eylem amacıyla bunun yapılması durumu başka yere çekmekten başka bir şey değildir.
devamını gör...
çıplaklık salt olarak cinselliğimi ve cinsiyetimi sembolize ettiğinden cinsel ve cinsiyet rollerine karşı bu savaşta doğru ve yerinde bir harekettir. rahatsız olan çomarlara selam olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eylemlerde çıplak gezen ablalar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim