bizde kuşlar filleri yener yeğen

ebabil alır..
devamını gör...
f 35 de müzmin problemler var. sırf geçenlerde fırlatma koltuğu hatasından martin baker tarafının raporu sonucu lockheed geri çağırma yapmıştı.

ebabil de böyle bir handikap olmadığı için 1-0 öndedir.
devamını gör...
ebabil radara yakalanmıyor. f35'in yakalanma ihtimali var. ebabil buyday yiyip sıçarak gidiyor. f35'in bir uçuşu on binlerce dolara bedel. ebabil tek taşla koca fili deliyor. f35'in ıskalama ihtimali de var. ayrıca ebabil yumurtadan çıkıyor. f35 milyonlarca dolar para ediyor. ebabil her türlü wins!
devamını gör...
ebabil mitolojik bir hikayenin uydurmasıdır.
f35 ise gerçeğin ta kendisidir.
devamını gör...
bu başlıkları selçuk bayraktar mı açtırıyor?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"f35 vs ebabil kuşları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim