fahire kara, 1990'da hac için mekke'ye giden batmanlı dindar bir kadın olup hacda araplar tarafından kaçırıldı ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. en son işin içine müge anlı dahil olmuştu.
ilgili linkler:
1) gzt.com/nihayet/postmodern-...
2) tr.euronews.com/2017/02/09/...
3) x.com/atvcomtr/status/82853...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kadın orada kendini kaçıran adamdan yıllardır uğradığı tecavüzler sonrası bir sürü çocuk doğurmuş. suudi arabistan yasalarında tecavüz olarak görülmedigi gibi zina olarak yargılanıp idam edileceği korkusu yüzünden ortaya çıkamayan zavallı kadın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fahire kara" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim