fenerbahçe erkek basketbol şubesinin yeni ismi. henüz resmi bir açıklama olmasa da, basketbol siteleri ve birçok sitede bir süredir yazılıyor. fenerbahçe beko yerine fenerbahçe acıbadem olacak takımın ismi.
devamını gör...
mehmet ali aydınlar girdi yani basketbola. hiç sevinmedim.
devamını gör...
mehmet ali aydınlar'ın 3 temmuz'dan kalma borcu var zaten fenerbahçe'ye tazminat borcu. şimdi en az 50 milyon euro'luk bir bütçe ile gelmeli basketbola.
devamını gör...
fenerbahçe taraftarlarının içini burkan gelişme. zira mehmet ali aydınlar 3 temmuz kumpasında kullanılan ve kendini büyük bir zevkle kullandıran birisi. uefa masumiyet karinesi ve hukuki ilkeler yüzünden fenerbahçe'yi dava sonuçlanmadan şampiyonlar ligi'nden men edemezdi. ancak rüşvetçi ve düzenbaz olduğu bugün ispatlanan platini el altından eğer fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden siz çekmezseniz tüm türkiye'yi uefa organizasyonlarından men ederim tehdidinde bulundu. ardından fenerbahçe yerine davanın bir başka sanığı olan trabzonsporu şampiyonlar ligine uefa deği mehmet ali aydınlar başkanlığındaki tff gönderdi. hal böyle olunca bugün aklanmasına rağmen fenerbahçe uefa'dan " sizi biz değil tff men etti size tazminat ödemeyiz " cevabı alıyor. aydınlar fenerbahçe'ye bile isteye kötülük yapmıştır demiyorum. ancak fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenlerin maşası olmuştur. ne zaman fenerbahçe'ye zarar vermek istense kukla bir fenerli federasyon başkanı bulunur. örnek aydınlar, özdemir v.s. fakat sözüm ona profesyoneller ve kurullar galatasaray mafyası gibi çalışırlar. mehmet helvacı ve benzeri şeref yoksunlarının federasyondaki misyonlarını tamamladıktan sonra galatasaray aş'de yüksek maaaşlarla istihdam edilmesi de bunun kanıtıdır. aydınlar günah çıkartmak istiyorsa o parayı ödesin bence sorun yok. ama vicdanlarda asla aklanamayacağını da herkes bilsin. tıpkı bugün fenerbahçe başkanlık koltuğunu fenerbahçe'den daha çok seven aziz yıldırım'ın nihat özdemir yoluyla fenerbahçe'nin başarısızlığı için uğraşması gibi bu ihanetleri kimse unutmasın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fenerbahçe acıbadem" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim