chobani stadyumu olmuş. isim bi yerden tanıdık geliyo ama. güneyde bir yer.
devamını gör...
amerikada çok başarılı olmuş bir yoğurt markasının adı. işletmecisi amerikaya 5 parasız gidip çok başarılı olmuş bir kürt iş adamıdır..
devamını gör...
çobannnnn aliiiii.

kobanispor.

keleş beleş.
devamını gör...
amerikaya parasız gitmemiştir. babasının mandırası ve marketi olduğunu kendisi anlatmıştı.
kendisinin böyle bir iddiası yokken niye böyle bir fantazi uyduruluyor anlamıyorum.
zaten sektörden ve babası zengin.
başarıya gelince ampul icat etmemiştir.
satılan meyveli yoğurtlar bizimki gibi ufak tefek kaplarda satılıyordu.
bir numara büyük kapla meyveli yoğurt satmaya başladı ve bu tuttu. danoneninkilere benzer ufak kaplar yerine büyük kaptaki meyveli yoğurtlara abdliler hücum etti.
başarı sayabileceğimiz bişey varsa yoğurdun daha büyük kaplarda daha çok satabileceğini düşünmesi.
devamını gör...
zamanında yapılan operasyonlarda chobani marka gıdalar bulunmuştu pkk mağaralarında ne hikmetse anlaşılan parayı ülker de verebilirdi bu arada.

aziz yıldırım olsaydı böyle bir şeye kesinlikle müsaade etmezdi.
devamını gör...
şimdi biz bunu chobani mi yoksa kobani mi okuyacağız.
ayrıca yoğurt türktür bunu yunan diye pazarlayan biri bana yarın bir gun ülke puanı, türkiyeyi temsil ediyor falan derse ağzının tavanına salıncak kurar sallana sallana ...
devamını gör...
(bkz: fenerbahçe cumhuriyeti)
(bkz: cumhuriyetin son kalesi)
devamını gör...
ne olacak? önüne gelene terörist der, beyaz toros paylaşır, sonra bu sponsorluğu davul zurnayla karşılarsın kim bilecek?

onu bunu terörist ilan etmeye pek hevesli arsız, utanmaz, şeref yoksunu olmak için yoğun çaba harcayıp şunu savunurken ne yapacaklarını şaşırdılar. şimdiye kadar satılan altı boş olduğu besbelli "duruş" masalının neresine uyuyor şu iş bilemem. firma mı bitti, şirket mi tükendi?

atatürk olacak, atatürk imzası olacak derken stadın adı chobani oldu lan. bu sponsorluk anlaşması bir fenerbahçe mali başarısı değil, kürt adını koca bir kulübün stadına verebilmesi açısından bir kürt kimliği başarısıdır; yeni türkiye rüzgarı. yaz yine tabii "yanak okşadıyollaa" diye. hala diyor ki çok para gelecek. e kardeş parayla her şeyi satabiliyorsak ne içindi bunca tatava o zaman?

hani başkalarıydı "her devrin adamı"? siz süperdiniz herkes götüm gibiydi? cumhuriyet, atatürk falan... akpliydi herkes siz bambaşkaydınız?
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fenerbahçe stadının adının değişmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim