internet ortamında hunharca bütün izlenesi filmleri izleyen filmkoliklerin eninde sonunda gireceği döngüdür.
iyisi mi dizi izlemek.
devamını gör...
izlenecek kaliteli film kalmamasından mütevellit oluşan durum. son dönemlerde çok az kaliteli film üretiliyor.
devamını gör...
bu yüzden artık dizi izliyorum. piyasadaki bütün güzel filmleri izledim sanırım.
devamını gör...
ya da tam 1 saat gereksiz bir flimi izlemek le geçirirsin.1 saat daha izlesen flim bitecek ama nasıl biterse de bitsin modunda sinirlenip kapatırsın.
devamını gör...
bu sorunu instagram'dan film ile ilgili sayfaları takip ederek sona erdirdim. gönderilere baakrken gözüme hoş gelen film gönderilerini filmler koleksiyonuma kaydediyorum, film aramama gerek kalmıyor.
devamını gör...
anlamsız bi' şekilde ne zaman bunu yaşasam "felsefe yolda olmaktır. " sözü aklıma geliyor.
devamını gör...
izlenecekler listesinde 300 küsür filmin içinden film seçemedikten sonra, bildiğim yönetmenlerin başka filmlerini seçtiğim olaydır. yönetmen yönetmen gidin, daha kolay oluyor.
devamını gör...
bence filmi izlerken geçen ilk yarım saatin kıvranmasından bahsedelim. ben her filme ilk dakikalarında ısınamıyorum ve çok sıkılıyorum ama bazıları öyle ters köşe yapıyor ki iyi ki izlemişim diyorum.bazen de hüsran oluyor film baştan sona içine çekemiyor beni ve 2 saat o an çöp oluyor benim için. ilk dakikadan itibaren içine alanlar işte böylelerine şu sıra ihtiyacım var.
devamını gör...
gelecek iki saati kötü geçirmemek uğruna berbat geçirilmiş üç saattir.
devamını gör...
eğer ne izleyeceğimi bilmiyorsam olur ama aklımda en azından izlemek istediğim tür ile ilgili fikir varsa kolaylaşıyor işler.
devamını gör...
bu, bu, bu! yalnız değilim!
devamını gör...
film tek başına izlenir ya bırak şu insanları diye kendi kendime konuşmama sebep olan durum.
bir ben oldum mu, kafamda zaten en başından belli olan filmi açıyorum (kararsızlığımın olmadığı tek konu film seçimidir, yoksa nefes alırken bile aman burnum aman ağzım diyerek araya düşen insanım.), ruh hâlimi bildiğimden cuk oturuyor, eleştirimi de bir güzel, açıp arkadaşımı yapıyorum. o da çok mükemmel biri olduğu için hemen izlemediyse izliyor, bir üç saat de eleştirisini yapıyoruz missss. aa düşündüm de, izlesem onunla olur. ama kesinlikle her diyalog arası anılarını bize sunan teyzem veya hiçbir filmi beğenmeyen annem doğru seçenek değil... arkadaş ortamında da zaten amaç gevşeklik olsun, tüm dakikalarda karakterlere sövmediğimiz mi yürüyüşlerini eleştirmediğimiz mi... hakaretler, hakaretler. film izlemekten çok stres atmaya dönüyor olay.
devamını gör...
hep yeni çıkan filmlere odaklandığınızdan öyle oluyor.
tutturmuşsunuz bir görüntü kalitesi, aksiyon, efekt falan... 2000'li yılların öncesine inemiyorsunuz bir türlü.
yoksa, ne filmler var izlemediğiniz, ah bir idrak edebilseniz.
devamını gör...
herşeyi hızlı şekilde tükettiğimiz için, aşırı talebe karşılık doğan karmaşa bunun sebeplerinden bir tanesidir. kaliteli birşey izlemek isterken tamamen izlemekten vazgeçme eşiğine getirir bu arama süresi.
devamını gör...
evet ya. kategoriler arası epey vakit alıyor.

yârimizle ağız tadıyla bir porno izleyemiyoruz kardeşim. onu mu açalım bunu mu açalım diye diye bir bakmışsın 2 saat geçmiş.

hayat çok zor.
devamını gör...
sadece gişe filmlerine odaklanınca öyle olur tabi bir de bu kişiler izlenecek kaliteli filmler kalmadı diyor ya kafayı yersin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"film seçerken geçen sürenin filmi izlerken geçen süreden fazla olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim