akşam saatlerinde yorgunluk ile beraber bastırır uyku bugün erken uyurum diye sevinirsin ama sonra saate bakarsın ve saat ikiyi geçmiştir.
devamını gör...
uyku saatimi geçeli uzun zaman oldu, akşam yemeğinin üzerinden de 8 saat geçmiş. aç karnına uykuya dalamıyorum. bi şeyler yiyip yatsam da muhtemelen rahat uyuyamıcam ya da sabah uyandığımda midem kötü olacak. çok boktan bi durum. yarın akşam olmaz bu gidişle.
devamını gör...
ne güzel uyumuştum ben ya birşeyler dürttü uyandım. sıkıysa uyu şimdi...
devamını gör...
bunun bir de kaçanı var daha lanetli .
devamını gör...
gelir gelir.
devamını gör...
genelde uyku gelir fakat birini düşünmekten uyunmaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gece gelmeyen uyku laneti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim