öne çıkanlar | diğer yorumlar

sıcak bir 1979 yazinda turk erkeklerinin hayatına giren o dönem için ünlü film. türkiye'de çekilen ikinci hardcore filmdir. zerrin doğan ve levent günsel'in öyle bir kadın ki'sinden 2 hafta sonra çekilmiştir. başrolde şuh ve doğal bakışlarinin hastası olduğum dilber ay ve en azından çetin başaran'dan daha başarılı olan hakan özer var. filmde gündüzle gece arasında kişilik değiştiren bir kadının hayatı anlatılıyor, filmin ikinci adı şeytanın kölesi. hakan özer'i sadettin erbil seslendiriyor. filmin asıl versiyonunu internette bulmak 3 5 senedir mümkün değil, bir kismi makaslanmis. cd versiyonlarının bir kisminda makaslanmamis hâli var. bu tip filmler 1979- 80 yıllarında türkiye'de çekildiği için egzotik ve çekici geliyor. 1999 veya 2009da çekilse bir anlamı olmazdı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gece yaşayan kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim