iktidara yakın iş adamı necmetin kesgin, yani mansur yavaş aleyhinde sahte sent suçlaması yapan iktidar yalayıcısı sahte senetten ötürü tutuklanmış. haber içeriğinde çocuk pornografisi falan da var. cidden mide bulandırıcı. hala bu aymazlara oy verenler var bu ülkede. tiksiniyorum gerçekten.


sözcü gazetesinden ismail saymaz'ın haberine göre, 31 mart yerel seçimleri dönemi boyunca ankara büyükşehir belediye başkanı mansur yavaş'a karalama kampanyasının baş aktörü olan, iktidara yakın medya tarafından “saygın iş adamı” olarak nitelendirilen necmettin kesgin hakkında ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından geçtiğimiz yıl yakalama kararı çıkarılmıştı. edinilen bilgiye göre, kesinleşmiş hapis cezaları bulunan necmettin kesgin kısa bir süre önce ankara'da yakalanarak cezaevine konuldu.
kaynak haber
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mansur yavaşı sahte senet ile suçlayan iş adamının sahte senetten tutuklanması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim