sağlıklı beslenmek isteyen yada mecburen beslenmek zorunda olan insanlar için ulaşılabilir değil.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
çölyak hastası vatandaşlarımızı zorlayan durumdur.
devamını gör...
kapitalizmin, "paran yoksa sen kim köpeksin ki sağlıklı yaşayacaksın" deme şeklidir.

pahalı arabalarda on bin hava yastığı varken, ucuz arabalarda iki tane olması gibidir. paran yoksa öl bana ne.
devamını gör...
sebebi glutensiz ürünlerde hile hurda yapamamaları, gluten intoleransı olan ya da çölyak hastalarının hassasiyeti sebebiyle içindeki her şey onların hassasiyetine göre. tamamen sağlıklı diyemem bazısında az biraz katkı ve invert şeker şurubu gördüm ama piyasadaki normal ürünlere göre çok daha az. bazen tercih ediyorum çok leziz olanları var. aslında herkeste gluten intoleransı var, ama insanların çoğunda vücut bunu tolere edebiliyor. evrimsel süreçte yerleşik hayata geçmeden önce buğday diye bir şey diyetimizde yoktu. sonradan tanıştığımız bir şey olduğundan ondan sonra diş çürümeleri ve sindirim sorunlarıyla tanıştık. bazısının metabolizması kesinlikle adapte olamadı ve maalesef torunları şu an glutensiz ürünlere normallerinin 3-5 katı para ödüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"glutensiz ürünlerin pahalı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim