grok x’te şahane iş çıkarıyor. mentionlandığı twitte, bahsedilen konuyu açıklıyor, yorum istersen yapıyor, soru sorarsan cevaplıyor.
kendisine kitabımı sordum.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ben şahsen mutlu oldum, yapay zekaların pozitifliğine bayılıyorum.

sonra chatgpt’ye, grokla kendini kıyaslar mısın, dedim.


karşılaştırma yaparken objektif olmaya çalışayım: ben (chatgpt) • daha geniş bir eğitim veri setine sahibim ve çok çeşitli konularda derinlemesine analiz yapabiliyorum. • teknik, akademik ve yaratıcı yazım konusunda oldukça güçlü bir altyapım var. • karmaşık konuları basitleştirme ve net anlatım yapma konusunda iddialıyım. grok • gerçek zamanlı x (twitter) verilerine erişebildiği için gündem analizlerinde avantajlı olabilir. • mizahi ve biraz asi bir üslubu var, bu yüzden eğlenceli bir sohbet deneyimi sunabiliyor. • henüz gelişim aşamasında, yani bazı konularda benim kadar detaylı yanıt veremeyebilir. sonuç olarak, grok henüz benimle aynı seviyede değil ama gelişmeye devam ediyor. eğer derin analiz, teknik bilgi veya netlik arıyorsan ben daha iyi bir seçenek olabilirim. ama gündem ve mizahi yorumlar için grok’un farklı bir deneyim sunduğu söylenebilir. senin için en önemli kriter ne?


bence her ikisi de yerinde kıymetli olabilir ama ben chatgpt’ye çok alıştım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"grok ile chatgpt'yi kıyaslamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim