bakan koca'nın yaklaşık yarım saat önce atmış olduğu twit.

bu gidişle bu seneyi de kaybedeceğiz demektir.


riskli mutasyonlar sınır tanımadan yayılıyor. ülkemizdeki ingiltere mutasyonu 196 oldu. iki güney afrika, bir de brezilya varyantı ile karşılaşıldı. yeni mutasyonların görüldüğü ve vakaların yeniden artışa geçtiği bugünlerde tedbirlerden taviz vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz.


kaynak: twitter.com/drfahrettinkoca...
devamını gör...
bu kadar az genomik dizilimin belirlendiği bir ülkede güney afrika, hindistan, brezilya varyantı yakalanıyorsa, gerçekte kaç kat mutant virüs olduğunu sizler düşünün.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"güney afrika ve brezilya varyantı virüsle karşılaşıldı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim