son zamanlarda geri dönenlerin sayıları çok artıyor
kaynak:www.google.com/url?sa=t&...
devamını gör...
bu zamana kadar kazandıkları paralarla krallar gibi yaşamak için geri dönüyorlardır. adamlar buraya gelince milyoner oluyor lan şaka gibi.
devamını gör...
euro, dolar aldı başını gitti orada kalıp sürüneceklerine burada o paraları harcarlar daha iyi birde dönenler çocuğunu orada bırakıyor ki bu da sürekli nakit akışı manasına geliyor.
yani onlar dönmeyecek ben mi döneceğim
devamını gör...
düzenimiz var muhabbetinin sonuna gelme hareketidir.
ne oldu lan düzeninize diyorum buradan.
eurolar oturdu mu düzene?
devamını gör...
gelenlere değil bunu gündeme taşımak isteyen yandaş medyaya sorarım. maksatlı haberler bunlar, avrupanın şartlarının çok çok iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. ama maksat laf yerine otursun. "avrupa bizi gısganıyor yeğenim" zihniyetiniz batsın, algılarınızı köpekler kovalasın ne diyim.
devamını gör...
almanya'da asgari ücret 1200 euro. yani türk parası ile 12000 lira. yılda 120 bin lira eder. bunun yarısını yeyip yarısını biriktirse 10 yılda 600 bin lira eder ki o para türkiye'de 200 aylık (yaklaşık 20 yıllık) asgari ücret eder. tabi bu hesap asgari ücrete göre yapıldı. bir de ayda 4-5 bin euro kazanan gurbetçiyi düşünün. adam yıllarca çalışmadan krallar gibi geçinecek ve yatırım yapacak parayla türkiye'ye dönmüş olacaktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gurbetçilerin almanya'dan kesin dönüş yapmaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim