şarkılarına,giyimine kuşamına , tavrına , her şeyine bayıldığım güzel ve zeki kadın.
devamını gör...
türk manita yaptığı iddia edilen, büyülü bir sese sahip yabancı müzisyen. geçtiğimiz günlerde türkiye'ye geldi ve buradan gidince saçlarını kazıttı. sevdiğinden ayrı düştüğü için midir, bilinmez. *

*
devamını gör...
bu hayatta çok acılar yaşamış hatta bir dönem evsiz kalıp metrolarda uyumuş, her şarkısını çok beğendiğim ve çoğu şarkı sözüne hayran olduğum, inanılmaz güzel resim yapan sanatçı.
devamını gör...
en sevdiğim ve bana ilham veren sanatçılardandır. kenisini tri-bi olarak tanımlar (bipolar, biseksüel, çift ırklı ) ) kariyerine youtube ve tumblr da taylor swift, harry styles gibi ünlü sanatçıların şarkılarını coverlayarak başladı. ardından ghost isimli şarkısıyla tanınmaya başladı ve gerçek adı ashley in anagramıyla halsey sahne adını aldı. verdiği bir röportajda kendisine 16-17 yaşlarında iken bipolar bozukluk teşhisi konulduğundan bahsetti ve şarkılarını incelediğiniz zaman hastalığını da şarkılarında anlattığını görürsünüz (bkz: gasoline)(bkz: control)(bkz: castle) kadın gerçekten o kadar harika anlatmış ki hastalığını bu şarkılarda, dinlerken kendinizi gerçekten deli gibi hissediyorsunuz. yine bir röportajında müzik yapmayı içindekileri dinleyicilere hissettirmek için yapmayı sevdiğinden bahsediyordu, eğer benimle aynı şeyleri hissediyorsanız başarmışım demektir diyordu. bence başarmış gerçekten.
devamını gör...
sahne ismi asıl isminin diyagramından oluşur*

hayranlarına olan sevgisi, random lirik dansları, insanlara ilhamı, samimiyeti, zekası, güzelliği ve çok güzel sevmesi... yıllarca onun gibi bir ünlü aradım, benim için mükemmel bir kadın.
devamını gör...
eğer antik yunan'da yaşasaydı apollo'yu değil, sahne adını birbirine dolayıp ortaya halsey'i çıkaran şu minnoş kadını müzik tanrısı'sı yaparlardı.
devamını gör...
normalde bu tarz müzikler dinlemem.
ama bu kadının şarkıları o kadar bana hitap ediyor ki.
özellikle (bkz: you should be sad)
(bkz: without me)
(bkz: nightmare)
devamını gör...
8. (tematik)
ashley nicolette frangipane, 1994 doğumlu amerikalı şarkıcı ve söz yazarı. sahne adı olarak hem doğup büyüdüğü eyaletin ismini hem de isminin anagramı olan halsey'i kullanır.

1 youtube 1 11.5 milyon abone
1 www.youtube.com/c/halsey/vi...
2 youtube 2 3.634.981.868 görüntüleme
2 www.youtube.com/user/Halsey...
3 twitter 14.5 milyon takipçi
3 twitter.com/halsey
4 instagram 30 milyon takipçi
4 www.instagram.com/iamhalsey/
5 facebook 877 takipçi
5 www.facebook.com/HalseyMusic
6 spotify
6 open.spotify.com/artist/26V...
7 apple music
7 music.apple.com/us/artist/h...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"halsey" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim