çocukları anneleri gereksiz mağduriyetleri harmanlayıp milletin önüne çoban salata gibi sunan dizilerin olduğu bir dönemdir.
çocuğun kan kanseri vardır anne çaresizdir patronu ile yatar 150.000 lira karşılığında falan filan. binbir gece miydi neydi bu saçmalıkta. atiye vardı. süper çocuk onur. küçük ibo ibolarını ibo'su. ayşecik can ayşecik. daha bir sürü çocukların sömürüldüğü kadınların sömürüldüğü saçma sapan diziler.
düşünüyorum da harbi harbi insanları uyutuyorlarmış ya
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hastalıklı çocuk-150k dolar-tek gece fanfinifinfon dizileri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim