dert yok, tasa yok, dırdır yok. trip atan yok, şahane bir his valla. zaten internetten her
istediğime ulaşıyorum.

son 15 yılım böyle geçti. aşk yönelimlerim sonuçsuz kaldı. ben de bu yolu seçtim.
devamını gör...
valla ben de yıllardır yorulmuşum. daha huzurlu geliyor artık, zaten stres topu gibi adamım.
devamını gör...
size dert tasa olan, kısıtlayan, eğlenmeyi bilmeyen veya baskıcı insanla neden sevgili olursunuz anlamıyorum. ama evet böyle olmasalar bile yalnızlık müthiş olay.
devamını gör...
sevgili arası vermiş kişi beyanıdır. en yakın zamanda yeni sevgili bulacaktır.
devamını gör...
gene bütün hayatsızlar toplanmış.
devamını gör...
hayatını paylaşabileceği bir yol arkadaşı bulduğunda bu fikrinden vazgeçecek yazar beyanıdır. keza aşk sevgi çok güzel şeylerdir. insana değer katar, insanı hayata bağlar.
devamını gör...
dönemsel olarak iyi gelen, önemli olan ise sevgisiz kalmamaktır.
devamını gör...
anlık yalnızlık hezeyanlarını saymazsak evet.
devamını gör...
buraya yazanların toksik ilişkiler yaşamış olduğundan oluşan başlıktır. toksik ilişki en en en kötüsüdür. kurtulduğunuza sevindim.
devamını gör...
başlığı açan kişi baya sevgilisi olanları gömse de bence bir insanın bir insanla anlaşıp ilişki kurabilmesi oldukça güzel bir durum. anlaşıyorlarsa ve aynı şeylere gülüp eğlenebiliyorlarsa onlardan mutlusu yoktur diye düşünüyorum. yani bu durum kişiden kişiye ve ilişkiden ilişkiye değişir, toksik bir ilişkiniz varsa bunu genel olarak ilişkilere çamur atmaya değil de bitirmeye odaklanın derim.
devamını gör...
bazen işte bu be yalnızım, mutluyum, kimseyi çekmek zorunda değilim diye düşünüyorum ama bazen de sadece sevgi dolu bir sarılma ve aynı şeylerden zevk alabileceğim birisini istiyorum. hayat bir nebze garip.
devamını gör...
birileri sevgilisinden ayrılmış sanırım.
t: olmayan hede
devamını gör...
kısmen doğru bir önerme.
devamını gör...
hayat kendisine hesap verip vermemen gerektiğini tartışacağın kimse yokken çok daha güzel.
devamını gör...
sizin ve sevgilinizin, sevgili kavramından ne anladığına ne beklediğine göre değişir.
devamını gör...
alakası yok. hayatımın çok kritik bir dönemindeyim. yanımda sürekli beni destekleyen bi sevgilim olsa kendimi çok güçlü hissederdim. sevmekte sevilmekte bu hayatın en temel ihtiyaçları.
devamını gör...
bence tartışılan paradoks kötü bir sevgiliyi yalnızlığa tercih edip etmediğimiz. ben şahsen yalnızlığı da gördüm kötü sevgiliyi de. bu nedenle çok rahat yalnızlık diyorum.

başkalarının hayatını bilemem ama ben kendi hayatımda çok tuhaf şeyler gördüm ve gördüklerim bana yetti de arttı. bu demek değil ki bundan sonra da böyle olacak (kumarbazın yanılgısı) ama şans insana 43 yaşından sonra güler mi derseniz ben kendi üstüme bahis oynamazdım.
devamını gör...
sizi anlayan; dost, kanka, arkadaş olabildiğiniz bir sevgiliniz olunca daha güzel oluyor.
devamını gör...
genel sevgili tanımı, kendi başına birey olamayan sürekli partnerinin enerjisini sömüren, kısıtlayan, üzerinde psikolojik güç denemeleri yapan, kendi eksiğini partneri ile dolduran birey ise başlık doğru. ama kendini geliştirmiş normal bir birey ile sevgili olunduysa birbirinden çalmak yerine birbirine değer katan insanlar isek o zaman başlık yanlış.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayatın sevgilisiz daha güzel olduğu gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim