en asil duyguların erkeğidir. başka sözlüklerde varmış damacanayla hemhal olan erkekler, hayretler içinde kaldım duyunca. neyse ki bizim sözlüğümüz edepli erkeklerin uğrak noktası olduğu için böyle şeylerle karşılaşmayız. bu sözlükte yetişen erkek, damacanayı sadece su içmek için kullanır fazlası değil.
devamını gör...
sözlüğe kayıt olurken sorulan ilk sorudur bu “hiç damacanayla hemhal oldunuz mu?” diye. yanlışlıkla “evet” demiştim de sonradan farklı bir cihazdan kayıt açmak zorunda kaldım.
görüyorsunuz bir “evet” hayatınızı karartabiliyor.
devamını gör...
ya beyler kusura bakmayın ben bunu artık gizleyemeyeceğim. hanımlar toplaşın içeriden bilgi.

şimdi çok önceleri isim almak için bir başarı göstermek gerekiyormuş ya ha işte o gelenek devam ediyor. erkeklerin arasında ki hitapları biliyorsunuz: kuzen, kanka, moruk, müdür gibi bunların hepsi aslında bu hitapları almamız için gereken bir sınavı atlattığımızı gösterir.

eğer bir ortamda bir erkek hakkında ''çok kral çocuk'' deniyorsa bu o kişinin bu sınavlardan birinde sebil ile birlikte bir damacanayı duvardan duvara vura vura kanırttığı anlamına gelir.

kusura bakmayın arkadaşlar bu yükü artık taşıyamadım bu bilgiyi paylaşmadan ölmek istemedim.
devamını gör...
boşalmak ile sevişmek arasındaki ilmek sayısını bilmezden gelen sicim teorisyeni dir.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayatında bir kere bile damacanayla sevişmemiş sözlük erkeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim